Voor beide parcours is het vertrek naast het huis Nr. 43 in de Kapellebaan. Opgepast het is een smal boswegje. We komen daarna even op de steenweg maar draaien algauw het Liedekerkebos in. Het mooiste is het hier vroeg in de morgen of tegen de avond. Het is dan nog rustig en het bos ruikt dan fris. De brede hoofdlaan brengt ons tot het middelpunt van Liedekerkebos. We verkennen dan enkele smallere boswegen en de 6 Km stappers gaan hierna naar de nieuwe uitgang van het bos. Langs die uitgang komen we door de velden terug aan het vetrekpunt. Als het vochtig weer is kan het daar wel wat slijkerig zijn maar dat kan het op sommige plaatsen in het bos ook wel zijn.

De 12 Km draait na de splitsing het Hertigembos in. Hier is het meestal wat rustiger dan in het Liedekerkebos. We stappen langs de buitenzijde helemaal rond het bos. Wel tussen de bomen hoor! De terugweg gaat langs het plankjespad waar we halverwege nog een ommetje maken!
Terug in Liedekerkebos gaan we door paden bezaaid met afgevallen kastanjes en sluiten zo ook aan met het parcours van de 6 km. Ook het parcours van de 12 Km verlaat het bos langs de nieuwe uitgang.

 

Info Parcours:

Patrick De Schrijver: 0477/72.02.47

François Rits:  0497:86.72.16

—————————————————————————————————————————————————-

Geinteresseerden kunnen hieronder de respectievelijke gpx en gdb- files downloaden

 gpx 6 km                         gpx  12 km                     gdb 6 km                   gdb12  

Via onderstaande link is er een beknopte foto impressie beschikbaar

https://photos.app.goo.gl/gX3D3mCDL58XWU6o8