Wandelweekend 2021

Na anderhalf jaar van plannen, informeren en annuleren, wagen we het erop om terug een wandelweekend te organiseren.

Om problemen als rode zones en quarantaines te vermijden heben we ervoor gekozen om het wandelweekend in eigen land door te brengen.

Het wandelweekend zou doorgaan van vrijdag 24 september tot maandag 27 september 2021. We verblijven er in een driesterrenhotel ” Domain Westhoek” in Oostduinkerke.

Het domein bevindt zich in duingebied aan de rand van het Hannecartbos. Een heel rustige en natuurlijke omgeving. Het hotel telt 91 kamers en 36 appartementen. Het biedt ruime parkeermogelijkheden en tal van faciliteiten waar we gratis gebruik kunnen van maken zoals toegang tot fitness en het zwembad, minigolf en petanquebaan. Wellness en sauna zijn aanwezig maar zijn niet in de prijs inbegrepen.

Het hotel ligt op wandelafstand van de zee. De tramhalte is vlakbij en de kusttram brengt je gemakklijk naar Nieuwpoort of Koksijde.

De prijs voor ons driedaags verblijf bedraagt 237 euro per persoon en dit op basis van halfpension. Toeristenbelasting is hierin niet inbegrepen en bedraagt 2.5 euro per kamer en per nacht.

Op het programma staan onder meer een kort stadsbezoek aan Veurne, bezoek aan de koekjesfabriek Jules Destrooper, wandelingen ondermeer door het Hannecartbos, Ter Yde, de Doornpanne en dit volgens verschillende afstanden en moeilijkheidsgraad. Er is zeker voor elk wat wils.

Wie interesse heeft om er mee op uit te trekken en de Belgische Westkust wenst te verkennen kan zich inschrijven bij Veerle: lievensveerle@telenet.be of gsm 0479 37 89 83. De inschrijving is pas definitief na betaling van het voorschot van 100 euro per persoon op rekening van de club BE89 3631 4652 3085 ING of BE77 0018 8404 4942 (Fortis) tegen uiterlijk 20 juli 2021. Het saldo dient begin september betaald te worden.

Als het programma zijn definitieve vorm heeft gekregen, worden jullie hiervan op de hoogte gebracht.